Yine de özel bir navigasyon cihazı tercih ediyor musunuz? Garmin, otomotiv GPS hattını CES 2019'daki üç yeni

Garmin Drive modeliyle geliştirmeye devam ediyor.

Garmin, CES 2019'da otomotiv için yeni GPS Gariga Drive trioone'unu üç kez tanıttı. Garmin Drive 52, SmartDrive 55 ve SmartDrive 65 ile tanışın.

Garmin'in hala taşınabilir navigasyon cihazları (veya PND'ler) üretmesine şaşırdınız. Gittikçe daha fazla sürücü, modern yollarda gezinmek için cebindeki güçlü ve esnek telefona güveniyor. Bununla birlikte, PND, profesyonel LTE kapsamı dışındaki profesyonel sürücüler, yolcular ve motosiklet sürücüleri için hala yetenekli ve tercih edilen bir seçenektir. Garmin, PND oyununda en iyi bilinen ve en iyi bilinen oyunculardan biridir.

Yeni Garmin DriveSmart 55 ve 65 aygıtlarında sırasıyla 5,5 inç ve 6,95 inç kenardan kenara ekranlar bulunur. Garmin'in 3B bina ve arazi verilerine sahip sağlam haritalama ve navigasyon yazılımıyla güçlendirilmiş, ayrıca önceki nesil Garmin Drive cihazlarından daha kolay kullanılmasını sağlayacak basitleştirilmiş bir arayüze sahiptir.

Bu yeni 2019 modelleri ayrıca, History media markası, ABD Ulusal Parklar dizini ve yol seyahatlerinde ya da tatile çıkarken kullanışlı olması gereken TripAdvisor gezgin derecelendirmelerinin kayda değer sitelerinin veritabanlarında da bulunuyor. Garmin Gerçek Yönlendirme özelliği, şehir içinde ve bilmediğiniz bölgelerde gezinmeyi kolaylaştırmak için dönüş yol tarifleri verirken doğal ve tanınabilir yerler, binalar ve trafik ışıklarını kullanır.

DriveSmart 55 ve 65, bir akıllı telefona gerek kalmadan entegre antenli bir alıcı kabloyla havadan çekilen Garmin Trafik bilgisine sahiptir. Bununla birlikte, bu DriveSmart üniteleri, bazı telefon bildirimlerini almak ve daha iyi trafik ve hatta otopark verileri almak için Garmin Drive akıllı telefon uygulamasına Bluetooth üzerinden bağlanabilir. Bu arada, yerleşik bir Wi-Fi bağlantısı, SmartDrive ünitelerinin bir bilgisayara bağlanmak zorunda kalmadan otomatik olarak basit harita ve yazılım güncellemelerini almalarını sağlar.

2019 Garmin serisi ayrıca, uçtan uca ekran tasarımına ve Garmin Drive uygulama entegrasyonuna sahip olmayan 5.0 inç Garmin Drive 52'yi içerecek. 52 iki yapılandırmada sunulacak: Biri trafik bilgisi ve biri olmayan.

Garmin Drive 52, DriveSmart 55 ve DriveSmart 65'in bu ay perakendecilere 150 - 270 $ arasında değişen perakende satış fiyatlarına ulaşmasını bekleyin.