OnePlus 7 kesinlikle en çok merakla beklenen 2019 telefonlarımızdan birini kestiriyor, ancak OnePlus CEO'su Pete Lau'un elindeki

potansiyel bir görüşün yanı sıra, amiral geminin el cihazının nasıl göründüğüne dair herhangi bir sızıntı görmedik ... şimdiye kadar.

Birincisi, önceden sızan görüntüleri elde etmede ortalamadan daha iyi bir sicile sahip olan Slash Leaks'te yayınlanan - OnePlus 7'yi iddia edilen şekilde gösteren görüntü bize telefonun ambalajında bir göz atıyor. Burada ultra-ince çerçeveler var ve ekranın önünde çentik yok.

Aynı zamanda, telefonun kasasının tepesinde, dışarıya bakan bir kamera için potansiyel olarak boşluk var gibi görünüyor. OnePlus, kamerayı ve öne bakan sensörleri ekranın altına yerleştirmeyi başaramamışsa, bu hemen hemen diğer seçenek.

8tkgy2iXZBiNBgXDZZhJWB 650 80

Şu anda OnePlus 7 hakkında rapor edecek çok fazla şeyimiz yok, ancak OnePlus 6'nın yayınlanma zamanını izlerse, o zaman Mayıs ayında görmeyi bekleyebiliriz. Bir OnePlus 7T el cihazı daha sonra potansiyel olarak yılın içinde takip edebildi.

OnePlus, telefonun amiral gemisi Snapdragon 855 işlemcisini Qualcomm'dan taşıyacağını onayladı; bu da kaputun altında, pil ömrüne çok fazla zarar vermeden çok fazla güç anlamına geliyor. OnePlus kurmaya devam ederse, telefon da bol miktarda RAM ile birlikte gelmelidir.

Hala havada olan şey, telefonun herhangi bir 5G teknolojisini içerip içermeyeceği. OnePlus kesinlikle bu yıl için yolda 5G telefona sahip, ancak OnePlus 7 olmayabilir. OnePlus 7'nin 5G ve 5G olmayan bir versiyonunun satışa çıktığını bile görebiliyoruz.