İyi Samsung Galaxy Note 9, büyük bir pil ve 128 GB'da başlayan dahili depolama gibi üst düzey özelliklere sahip büyük

, güzel bir telefon. Yeni S Pen, uzun mesafeli özçekimler yapmak için kablosuz bir uzaktan kumanda görevi görüyor.

Kötü Pahalı ve geçen senenin Not 8’inde birkaç gerçek yenilik sunuyor. Parmak izi okuyucusu kameraya rahatça yakın.

The Bottom Line Ultrapricey Note 9, yılın en iyi telefonlarından biri. Ancak bir yükseltme ihtiyacını duymazsanız akıllı hareket, bir sonraki iPhone, Pixel ve hatta Galaxy S10'un ne getireceğini beklemektir.

Galaxy Note 9'u ters çevirdi, S Pen kalemini çıkardı ve siyah ekrana ekşi limon renkli dijital mürekkeple yazmaya başladı. Bana vurdu: Bu telefon, telefonundan daha eğlenceli. Not 9'u kullanırken, aracı kullanarak yazmak, çizim yapmak, net ekran görüntüleri almak, S Pen'in uzaktan kumandası ile özçekimler yapmak ve arkadaşlara göndermek için fotoğrafları eğlenceli bir şekilde eklemek için daha fazla ilham alıyorum.

Ancak Not 9, sadece bir oyuncak değildir. Ayrıca 6,4 inç ekran, 4,000-mAh pil, Qualcomm Snapdragon 845 işlemci ve 128GB ya da 512GB (!!!) yerleşik depolama ve ayrıca daha fazla, daha fazlasını istiyorsanız bir microSD kartla cehennem kadar güçlüdür. .

Yine de, her şeyin merkezinde yer alan bu tehlikeli soru, sizin gri cevherinize çarpıyor olan soru şudur: Samsung'un yeni Galaxy Note 9'unun gücü ve eğlencesi, 1000 $ değerinde nakit kazancınıza değer mi? (Bu 512GB sürüm için 899 TL ve 1.499 ABD Doları - ya da 1.250 ABD Doları, 1.099 TL ve 1.799 ABD Dolarıdır.) Apple hayranlarının iPhone X'in geçen yıl 1000 $ işaretine ulaştığından beri sordukları aynı soru.

En iyisini isteyen Android hayranları için cevap "evet."

Galaxy Note 9'un özellikleri birinci sınıf. Bu bir şey her şey telefon, All Things ile satın alabileceğiniz mutlak en iyilerinden. Önümüzdeki iki veya üç yıl boyunca mükemmel fotoğraflar, Android güncellemeleri ve tüm bu caz ile sizi taşıyacak.

Fiyat, geçen yılın Not 8'iyle karşılaştırıldığında göze çarpan bir şekilde yüksek olsa da (Avustralya'da yaşıyorsanız, bu durumda aynı maliyete mal olur), promosyonlar, sipariş öncesi tasarruflar ve gelecekteki tatil fırsatları Not 9'un maliyetini yüzlerce azaltabilir aniden çok daha "uygun".

 

samsung galaxy note 9 use 1413

 

Peki, notu almamak için herhangi bir sebep var mı? İyi evet. Yeni başlayanlar için belirli bir "vay" faktörü yoktur. Biraz daha yüksek pil kapasitesi ve depolamayı iki katına çıkarmanın yanı sıra, Galaxy S9 Plus'tan ya da ondan önceki Galaxy Note 8'den pek de farklı değil.

Bonkerlerin depolanması iyidir, ancak daha ucuz bir telefon satın alabilir ve harici belleği yeni bir Not 9'dan daha düşük bir ücret karşılığında satın alabilirsiniz - bu seçeneğe sahip daha az telefon var, ancak Galaxy S9 ve S9 Plus modelinde bulunuyor. Ve Not 9'un pil ömrü sizi sabahtan gece geç saatlere kadar tek bir şarjla götürürken, gerçekten 300 kapuçino fiyatına değer mi? Her gün iki saat bulan yüzde 0 ila 100 arasında şarj bulabilir misin? Acil kontör gerekiyorsa 15 dakika daha?

Not 9'un yeni, havalı S Pen stylus'u - Bluetooth, uzaktan kumandaya dönüştürüyor, ancak günlük yaşamda kullanmaya zorlanıyor.

Diğer bazı Android telefonların sahip olduğu gibi rivayet edilmiş bir ekran parmak izi okuyucusu ya da iPhone X ve Oppo Find X (Amazon Marketi'de $ 739) gibi bir 3D ön kamera karşılığını almadık. Ve Not 9, 2019'da ağları köpürmeye başlayacak 5G veri hızını delice hızlıca yakalayamıyor. Bu telefon, Samsung'un gelecek yılki Galaxy S10'u tekrar beklediği gibi hissediyor.

 

07 samsung galaxy note 9

Yani evet, bugün eski bir telefondan yükseltme yapıyorsanız ve orada en zengin özelliklere sahip, süper güçlü, geniş ekranlı Android telefonu istiyorsanız, Galaxy Note 9'u satın alın. Ancak mevcut telefonunuz iyi durumdaysa ve S Pen stylus kalemi için iki tıklama umursamıyorsanız, bekleyin. 2018’nin iPhone’ları ve Google’ın Pixel 3’ü (Walmart’ta 903 dolar) aylar içinde değil, gelecek baharın Galaxy S10’unun da 5G’de daha büyük bir devrime başlamasına yardımcı olması gerekiyor.

Not 9'un yeni özellikleri ve iPhone X gibi rakip telefonlarla nasıl karşılaştırıldığı hakkında okumaya devam edin. İşte Galaxy S9, S9 Plus ve Note 8 ile karşılaştırıldığında Galaxy Note 9'un özellikleri.

Editörün notu: Bu inceleme ilk olarak 8 Mart 2018 tarihinde yayınlandı ve 24 Ağustos 2018 tarihinde güncellendi.

Not 9 olayları
Pil ömrü, gerçek dünya testlerinde güçlüdür. Uzun vadeli tahliyelere göz kulak olmaya devam edeceğim.
S Pen stylus'un yeni Bluetooth özellikleri tanıtıldığı gibi çalışıyor.
Doğal bir not tutucusu olarak, işleri not almayı çok seviyorum. Kilit ekranına sabitlemek için pek çok liste yaptım.
Hem mavi hem de mor olarak test ettim ve Not 9'un koyu renkleri göze çarpıyor. Aynı zamanda küresel olarak siyah ve metalik bakırla satılmaktadır.