İyi : The Honor View 20'nin büyüleyici tasarımı sizi içine çekiyor. 6.4 inçlik ekranı gerçekten tam bir uçtan uca hissediyor. Üst düzey özellikler arasında 48 megapiksel kamera, uzun ömürlü bir pil, hızlı bir işlemci ve 128 GB başlangıç depolama alanı bulunur.

Kötü : Birkaç fotoğraf efekti kısa kalıyor veya düz çalışmıyor. Huawei'nin siyasi sorunları, Onur Görüşü 20'nin bazılarının bulması zor olacağı anlamına geliyor.

Alt Çizgi : Bazı yazılım sakıncalarına rağmen, Honor View 20, hemen hemen her şeye sahip üstün bir orta seviye telefon.

 

2019 için Huawei'nin Onur Görüşü 20'den daha uygun bir ilk telefon incelemesi düşünemiyorum. Çin'in ilk 2018 Aralık ayının azalan günlerinde duyurulan Honor View 20, orta fiyatının tüm özelliklere inandığı, görsel açıdan büyüleyici bir Android Pie telefonu Huawei'nin içi ve dışını doldurdu: 3D stereo lensin yanı sıra arkasındaki 48 megapiksel kamera. Tıraş ince çerçeveli 6.4 inç ekran. Önde 25 megapiksel kamera, çentik yerine delik açma açıklığı. Görsel olarak çarpıcı bir görünüm. 4.000 mAh pil ve 125 GB veya 256 GB dahili depolama. Ve bir kulaklık girişi!

İkili bir çekim yaptığınız için sizi suçlamayacağım çünkü Honor View 20 kağıt üzerinde daha üst seviye bir cihaz gibi görünüyor. 500 sterlin, 569 euro ve 2,999-yuan başlangıç ​​fiyatı için, bugün iki katı fiyata satın alabileceğiniz en fazla premium telefona sahip. Samsung'un yaklaşmakta olan Galaxy S10'la alay ettiğini neredeyse görebiliyorum: "Komik bir şekilde büyük 48 megapiksel kamera ve 3D sensörüm var, peki ya siz?"

İşte oyunun geldiği yer burası. Herkes istediği halde bir Honor View 20'yi satın alamayacak ve bu nedenle Huawei dünyanın bazı bölgelerinde bir kişi değil.

 

Çin şirketi, dünyanın ikinci en büyük telefon markası ve telekomünikasyon ekipmanlarının en çok satanlarından biri. Ancak ABD, İngiltere, Avustralya ve Yeni Zelanda dahil olmak üzere bazı hükümetler, Huawei networking ürünlerinin satışını casusluk korkusuyla yasakladı. ABD'de büyük perakendeci Best Buy, Huawei telefonlarını satmayı bıraktı, ancak yine de Amazon'dan veya Onur sitesinden bazı modeller satın alabilirsiniz.

Huawei, Honor alt markasını uzak tutmaya çalışsa da, Honor telefonları, 2018 için Huawei'nin 200 milyon birim satış numarasına atıldı ve Onur personeli, Huawei kartvizitlerini basın brifinglerinde verdi. Yaşadığınız yerde bir Huawei telefonu satın almak zorsa, bu Honor View 20'yi de satın almak zor olacaktır. Bununla birlikte, sır tutma işinde - bir devlet çalışanı, bir gazeteci ya da bir şirket yöneticisi - işinde biri değilseniz, bu telefondan korkacak başka bir Android cihazından çok daha az şey var.

Huawei'nin politik sıkıntılarına rağmen, Honor View 20, burada ve orada birkaç sıkıntı olsa bile, kalite ve değer söz konusu olduğunda erken bir göze çarpıyor.

Honor View 20 Çin, İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Rusya, Malezya, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan'da satıyor. Huawei telefonu daha fazla ülkede satmayı planlıyor.

 

honor view 20 7

 

Bu telefona bakmaktan vazgeç

İster mavi ister kırmızı ister siyah olsun, Honor View 20'nin parlak, stilize edilmiş yüzeyini fark etmekte başarısız olmazsınız. Parlak ve derin köşeli çift köşeli ayraçlar (V şekilleri), telefonun canlı hissetmesini sağlamak için arkadan dalgalanır. Huawei ve diğer Çinli markalar Oppo ve Vivo, son yıllarda göz alıcı renkler ve degradeler yarattılar. Ama hiç böyle bir bitiş görmedim.

Huawei'nin kredisine göre, plastik bir destek gibi hissettiren elbiseyi giydirmenin akıllıca bir yoludur, başka türlü ucuz görünebileceği boyut ve parlaklığı verir. (Huawei ne yaptığım konusundaki sorguma hiçbir zaman cevap vermedi.) Alüminyum çerçeve doğru miktarda atkı ekliyor.

Sonra, ekranı göreceksiniz. 6,4 inç ve altta biraz daha kalın bir çerçeveyle telefonun neredeyse tüm genişliğini genişletiyor. Etkisi işe yarıyor: Şu anda elde edebileceğimiz bir uçtan uca ekrana yaklaşıyor. Tüm ekran görünümünü kaplayacak çentik ve hoparlör ızgarası bile yok.

 

Huawei bunu, sol üst köşeye dairesel bir kamera kesmesi yerleştirerek ve sensörleri telefonun üst kenarındaki çerçeveyi yukarı kaydırarak başarır. Hoparlör ızgarası, ikisi arasında oluklu bir kenar boyunca gizlenir. Parlak, renkli bir ekran okumak, görüntüleri izlemek ve videoları izlemek için keskin detaylar üretir. Ancak, Derry Girls gibi Netflix, indirdikten sonra onları akışımdan daha iyi göründüğünü gösteriyor. Ağ ve Wi-Fi gücünün bununla çok ilgisi var.

Delgeç kamerası hakkında fikir sahibi olabilirsiniz, tıpkı çentik hakkında güçlü hisleriniz olduğu gibi. Ama hiçbir zaman benim yolumda olmadı. Hangi uygulamayı açtığınız boş bir köşeye sığar ya da o uygulamanın gezinti çubuğuna düşer. Hepsi, uygulama yapıcının her şeyi ilk etapta nasıl ortaya koyduğuna bağlıdır.