Akıllı telefonun hayli hareketli olduğu bugünlerde Vestel, yeni ürünü Venus e4 ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Eğer bütçenize uygun

bir telefon arıyorsanız gelin birlikte Vestel Venus e4'ü yakından inceleyelim.

5.5 inç'lik ekranıyla gelen ve 720x1440 piksel ekran çözünürlüğü sunan Vestel Venus e4, Qualcomm'un Snapdragon 425 işlemcisinden gücünü alıyor. Adreno 308 grafik işlemci kullanan telefonda 2 GB RAM bulunurken, diğer yandan 16 GB dahili hafızayla geliyor. Kullanıcılar, diledikleri taktirde microSD kart desteği sayesinde toplam hafızayı 128 GB'a kadar yükseltebilme şansına sahip.

Gelelim kameralara... Ön yüzünde 5 MP kamera bulunan Vestel Venus e4'ün arka yüzünde ise 13 MP çözünürlükte görüntü alabilen tek kamera konumlandırılmış. HDR'ın olduğu ve Full HD video kaydı yapabildiğiniz kameralarla, gün içinde yapacağınız çekimlerde iyi sonuçlar almanız mümkün. Fakat elbette ışık koşulları düştüğünde aynı ölçüde fotoğraflar beklemeyin.

2900 mAh batarya ile gelen ve ağırlığı 145 gramı geçmeyen cihaz, kutusundan Android 8.1 sürümüyle çıkıyor.

Arka yüzünde parmak izi tarayıcısı bulunan ve kullanıcıları şifre girme derdinden kurtaran telefon, ilk kez karşımıza 2018 Eylül ayında IFA fuarında karşımıza çıkmıştı. Kavisli kenarlara sahip olan telefonun tasarımı da oldukça dikkat çekici.

Venus e4'ün arka kapağı parlak piyano siyahı renkli plastik malzemeden oluşuyor. Bataryayı taktığınız yerin üzerinde nano SIM kart ve microSD kart yerlerini görmeniz mümkün. Telefonun üst kısmında 3.5 mm kulaklık ve microUSB girişinin konumlandırıldığını görüyoruz. Telefonun hoparlör mazgalı da alt kenarda.

İki farklı renk seçeneğiyle bulunabilen Venus e4, elimizdeki İnci Siyahı renginin yanı sıra Gece Mavisi rengine sahip. Vestel Venus e4'ün fiyatı ise 999 TL.

Kaynak : dha