İyi tarafı: Motorola Moto G7 şık ve çağdaş bir tasarıma, çiğdeme çentikli ekrana, nezih çift arka kameralara, turbo şarjına, sağlam pil ömrüne ve Android 9 Pie'nin stoklu

bir versiyonuna sahip.

Kötü Tarafı:  Tek hoparlör yalnızca kullanışlı, az ışıklı fotoğraflar ve genel video kalitesi fantastik değil ve telefonun geçen yılın Moto G6'sından 50 $ daha fazla maliyeti var.

İPhone XS, Pixel 3 veya Galaxy S10 gibi amiral gemisi telefonlarla cazip olmak kolaydır. Her birinin üstün bir tasarımı ve özellikleri vardır, ancak aynı zamanda yüksek bir fiyatla gelirler. Apple ve Samsung'un Galaxy S10E ve iPhone XR gibi daha değer odaklı telefonları bile 750 $ 'ı geri getirecek. Bu nedenle, Motorola Moto G7'nin (Amazon'da 300 ABD Doları) yalnızca 300 ABD Dolarına mal olması şüphesiz etkileyici. Bugün satılan hemen hemen her telefonda en iyi tasarım, özellik ve fiyat dengesini sunar.

Moto G telefon ailesi, cazip bir fiyatla damgalanan iyi düşünülmüş gereksinimlerle dolu bir geçmişe sahiptir. Geçtiğimiz iki yıl boyunca, Moto G5 Plus (Amazon'da 300 $) ve Moto G6 bize bir bütçeli telefonun ne kadar hoş olabileceğini gösterdi. Ve bu yılki Moto G7, Moto G6'ya benzer bir gövdeyle aynı yönde devam ediyor ve pil ömrünü artırdı, daha hızlı bir işlemci ve daha büyük ekran.

Moto G7'yi son birkaç hafta boyunca kullandım ve bunun şu anda en iyi bütçeli telefon olduğu açık.

Moto G7, geçen yılki Moto G6'dan 50 dolara mal oldu, bu da önemli bir artış, ancak tüm gelişmelere değeceğini düşünüyorum. Ayrıca, Moto G7 zaten satışta. Telefonu GoogleFi’de etkinleştirdiğinizde, Google $ 249'a satar. Motorola'nın web sitesinden doğrudan satın aldığınızda 30 dolarlık kupon var.

Moto'dan bahsettiğimizden beri, 5G Moto Mod'u kullanan Verizon'un 5G ağındaki canlı testlerimizi Moto Z3 ile kontrol ettiğinizden emin olun.

Biraz daha büyük bir gövdenin içinde daha büyük bir ekran
Moto G7 şık görünüyor. G6'ya benzer şekilde, Gorilla Glass 3 ön ve arka, kaygan ve modern bir hava verir. Ancak G7, parmak izi lekeleri içinde kolayca kaplanabileceği için bir ödülü hak ediyor. Orada OnePlus 6 (Amazon'da 520 $) veya Galaxy S9 ile lekeleri çekene kadar yükselir. Cidden, dikkat, CSI ve Hukuk ve Düzen.

Moto G6 5.7 inç ekrana sahipken G7 6.2 inçlik ekranı benzer büyüklükte bir gövdeye sığdırabilir. Bir çiy damlası çentiği, ekranı iPhone'un kenarlarındakilere göre daha ince olan kenarları kenarlara yaklaştırır. Ekran hoş bir kontrasta sahip ve çoğu durumda iyi görünüyor. Kesinlikle orta kademe veya birinci sınıf telefonlarda bulunan ekranlar gibi wow olmaz.

Ekrandaki köşeler Moto G6'daki miniklere göre çok daha belirgin. Ve çoğu uygulama bunlara adapte olurken, bazen, PUBG oynadığımda, oyun ekranın alt köşesini dolduruyordu ancak üstünde siyah bir çubuk olacaktı. Bu biraz garip ve bu tür şeylere duyarlıysanız sizi delirtebilir.

Parmak izi okuyucusu ekranın altından arkasına taşındı. Konumu bulmak ve kullanmak kolaydır. Parmak izi okuyucusundaki minik Motorola logosu sevimli.

26 moto g7

 

Telefonun alt tarafındaki Motorola adının yanı sıra, Moto G7 çekici bir tasarıma sahip. Hem kulaklık jakı hem de USB-C bağlantı noktası vardır. Yemek yerken, mutfakta mutfakta Louis Prima'yı canlandıran tek bir hoparlör var, ama genellikle teneke gibi geliyordu. Moto G7 toz ve su geçirmezlik için IP54 derecesine sahiptir. Suya batırmazsın, ama küçük bir spritz iyi olmalı.

300 dolarlık bir telefonda çift arka kameralar, 4K video ve ağır çekim
İkili arka kamera var (12 megapiksellik bir ana kamera ve 5 megapiksel derinlikli bir kamera). Pixel 3, iPhone XS ve hatta en mütevazı OnePlus 6T'nin beğenileriyle rekabet etmiyorlar. Ancak Moto G7 sağlam bir C-kamera deneyimi sunuyor - ve bu bir vuruş değil. Kameralar 300 dolar için etkileyici, özellikle 4K video, portre modu fotoğraflar ve ağır çekim video çekebiliyorlarsa. G7’nin genel fotoğrafları iyi bir görüntü kalitesine sahip. Ancak Motorola, Samsung'un daha parlak fotoğrafların daha iyi olduğu inancını takip ediyor gibi görünüyor. Bu aynı zamanda kör kamera testi Marques Brownlee'nin Aralık ayında yaptığı ve insanların en iyi fotoğraflar olarak ezici bir şekilde daha parlak fotoğraflar seçtikleri bir film.

HDR modu çoğu durumda fotoğrafları kesinlikle geliştirdi. Ancak canlı görüntü kullanımda sinir bozucu olabilir çünkü fotoğrafın HDR resmine benzemeyen düşük kaliteli bir önizlemesini gösterir, bu da neredeyse her zaman daha iyi görünüyordu. Deklanşöre her bastığınızda Moto'nun kamera mojo'suna çok fazla güvenmek zorundasınız. İşleme burada suçlu olabilir gibi görünüyor.

Bazı fotoğraflar hareli gösterir, desenlerde veya dokularda ortaya çıkan bir dalgalanma etkisidir. Düşük ışıkta çekilen fotoğraflar, Moto G7'nin uyguladığı tüm ses düzeltmeleri nedeniyle ressamlıkla görünebilir.

Android 9 Pasta ve Snapdragon 632 işlemci
Moto G7 birkaç kişiselleştirmeyle Android 9 Pie çalıştırıyor ve hisse senedi Android hayranıysanız bu iyi. Genel olarak, deneyim Moto G7'yi bu kadar çekici kılan basit ve anlaşılır. Motorola'nın eklediği tüm eğlenceli kısayollar da var. Kamerayı açmak için bileğinizi iki kez çevirin - herhangi bir telefonda kamera açmak için en sevdiğim yöntem. Rahatsız Etme modunu başlatmak için Moto G7'yi yüzü aşağı bakacak şekilde yerleştirin. Farklı eylemleri tetiklemek için ekranın altına dokunabileceğiniz, basılı tutabileceğiniz veya kaydırabileceğiniz küçük bir çubuk ekleyen One Button Nav var. Zamanı görmek için elinizi ekranın üzerine getirebileceğiniz her zaman açık bir ekran var.

Moto G7, Google’ın servisi aracılığıyla tanınmayan bir numaradan gelen aramaları izlemenizi sağlayan Pixel telefonlarında bulunan Arama Ekranı özelliğini destekler. Konuşmanın gerçek zamanlı olarak bir metni gösterilir. Fikir, aldığınız robotların sayısını en aza indirmektir.

Snapdragon 632 işlemci, Moto G7'yi Moto G6'dan çok daha hızlı yapıyor. Günlük kullanımda, animasyonlarda veya uygulamaların açılmasında herhangi bir gecikme veya takılma olduğunu fark etmedim.

Moto G7'de Alto'nun Odyssey ve PUBG (düşük kaliteli modda) dahil birkaç oyun oynadım. Telefonun, Alto Odyssey'deki grafikleri ne kadar iyi idare ettiğini ve yaklaşık bir saatlik PUBG oynadıktan sonra telefonun çok sıcak olmasından etkilendim.