Galaxy Fold'un ikinci gelişi neredeyse burada. Samsung , bazı inceleme cihazlarında  ekranın kırılma, titreme veya şişkinlik eğilimini düzelttiği

söylenen iyileştirmelerle Fold'u yeniden başlatacak . Katlanabilir telefonun orijinal Aril 26 satış tarihinde fişini çektikten aylar sonra , Galaxy Fold şimdi Eylül ayında bir süre satacaktır - Samsung daha sonra kesin bir tarih açıklayacağını söyledi.

Katlama ikinci şans Samsung artırıyor zaman bir zamana denk geliyor Galaxy Note 10 başlatılması öncesinde, 11 açığa iPhone . Söylentiye göre, marka aynı zamanda iki tane daha 5G telefonu geliştirmek için kalın .

Samsung'un Galaxy Fold'un tasarımındaki değişiklikleri , katlanabilir telefonun daha sert kalmasına yardımcı olacak - plastik ekranının eksik olduğu - toz ve parçacıkların dışarıda kalmasına yardımcı olacak ekrana, iç yapıya ve menteşe alanına takviye ediyor.

Samsung, menteşe alanına koruyucu kapaklar eklediğini söyledi.  , menteşenin yandan görünümü de dahil olmak üzere Fold'un yeni satış tarihi ile ilgili duyuru ile birlikte bazı görüntüler verdi.

Ekranın, bazı eleştirmenlerin çıkardığı zaman şaşkınlığa ve tartışmaya neden olan koruyucu katmanı, şimdi çerçevelerin ötesine uzanan daha geniş bir alana sahip. Bu film orijinal tasarımında kısa durdu ve bir tırnağı çekecek kadar geniş bir kenarlık bıraktı.

Resimler, resimler değil, resimler oluşturuyor. Ve onlar doğrudan açılardan, değişmiş olana odaklanan ayrıntılı çekimlerden değil. Telefonu tende görmeden gerçekten belirleyemediğimiz bir sürü şey var. Renderde yapabileceğiniz en belirgin fark, menteşe etrafındaki birikme alanıdır.

Telefon bükülmeden bükülürken menteşe çatlaklarına gerçekten bakıyor ve ekranın koruyucu katmanının ince çizgisini görerek Samsung'un kozmetik ürünlerinde ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

Ve metal takviyeler vücuda yerleştirilmiş? Bunlar hissedebildiğimiz ama göremediğimiz bir şey olabilir.

Samsung, bizim için yeniden tasarlanan Galaxy Fold ile ilgili birkaç soruyu yanıtladı:

Tasarım veya koruyucu katman hakkında kutuda veya kutuda ne tür mesajlaşma olacak?

"Dikkat ve kullanım kılavuzunun müşterilerimize Galaxy Fold paketindeki hızlı başlangıç ​​kılavuzu ve ekran takılması gibi Samsung.com gibi malzemelerle açıkça iletilmesini sağlayacağız ."

Samsung, müşterileri ne zaman ve nasıl yeniden başlatacak?

"Piyasaya çıkış planımızı gözden geçiriyoruz ve yakında Galaxy Fold'u tüketicilere ulaştırmayı dört gözle bekliyoruz. Kullanılabilirlik detayları önümüzdeki haftalarda açıklanacak."

Galaxy Fold piyasaya sürüldüğü gibi 1.980 dolara mal olacak mı?

“[Fiyat] hiçbir değişiklik yok.”