İyi Motorola Moto G7 kaygan çağdaş bir tasarıma sahiptir, bir dewdrop çentik ekran, iyi çift arka kameralar, turbo şarj, katı pil ömrü ve Android yakın stok versiyonu

9 pasta her kuruşa değer hale.

Kötü tek hoparlör sadece servis edilebilir, düşük ışıklı fotoğraflar ve genel video kalitesi harika değil ve telefon geçen yılki Moto G50'ten $6 daha pahalı.

Alt satırda Moto G7, ellerimizi denediğimiz en iyi bütçe telefonu.

Editors ' note, Mart 28, 2020: içinde 2020, Motorola bütçe telefonları Moto g ailesine yaklaşımını salladı. Ve eğer bir Moto G7 alıp almayacağınızı düşünüyorsanız, Şubat ayında iki yeni bütçe telefonunun duyurulduğunu düşünün: Moto g Stylus ve Moto G Power . Şu anda telefonlar aslında gemi olacak zaman hiçbir kelime var.

Teknik olarak, Moto g Stylus ve Moto g Power, 2019 Moto G7'ye doğrudan ardıl değildir. Bu İngiltere ve Avrupa'da satılan Moto G8 olurdu. ABD'de Moto G8'in bir versiyonunu görmemiz pek olası değil ve bunun yerine Moto G7, Moto g Stylus veya Moto g Power arasında seçim yapmak zorunda kalacağız.

Motorola'nın en yeni telefonlarının gelişini beklerken, Chicago merkezli şirket Moto G7'i satın alan kişilere 250 dolarlık bir MasterCard hediye kartı verecek. Bu, satın alabileceğiniz en iyi bütçe telefonlarından biri için özünde 50 dolar ödediğiniz anlamına gelir. Tabii ki bazı ince baskı var: eğer Verizon telefonu etkinleştirmek ve numaranızı tutmak zorunda. Teklif 31 Mart'ta sona eriyor.

3 Nisan 2019'da yayınlanan orijinal Motorola Moto G7 incelemesi aşağıda yer almaktadır.

Iphone 11 Pro, Pixel 4 veya Galaxy S20 Ultra gibi amiral gemisi telefonları tarafından sokulması kolaydır. Her bir kesme kenarı tasarımı ve özellikleri lütuf vardır, ama onlar da ağır bir fiyat ile gelir. Apple'ın en çok değer odaklı telefonu olan iPhone 11 bile sizi 699 dolara geri getirecek. Bu yüzden şüphesiz Motorola Moto G7'nin (walmart'ta 299 dolar ) sadece 300 dolara mal olması etkileyici. Bugün satılan hemen hemen her telefonda en iyi tasarım, özellik ve fiyat dengesini sunar.

Moto g telefon ailesi her zaman ihtiyaçlarla doldurulmuş ve cazip bir fiyatla damgalanmıştır. Son iki yılda, Moto G5 Plus ve Moto G6 bize bir bütçe telefonunun ne kadar güzel olabileceğini gösterdi. Ve bu yılki Moto G7, Moto G6'e benzer bir gövdeyle aynı yönde devam ediyor ve pil ömrünü artırdı, daha hızlı bir işlemci ve daha büyük ekran.

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Moto G7'yi kullandım ve şu anda en iyi bütçe telefonu olduğu açık.

Moto G7, geçen yılki Moto G6'ten 50 dolara mal oluyor, bu da önemli bir artış, ancak tüm iyileştirmelerin buna değer olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, Moto G7 zaten satışa çıktı. Google, Googlefi'de telefonu etkinleştirdiğinizde $ 149 için satıyor .

Biraz daha büyük bir gövde içinde daha büyük bir ekran
Moto G7 şık görünüyor. G6 gibi, Gorilla Glass 3 ön ve arka kaygan, modern bir vibe verir. Ancak G7, parmak izi lekelerini örtmek çok kolay olduğu için bir ödülü hak ediyor. Oneplus 6 (Amazon'da $282 ) veya Galaxy S9 ile lekeleri çeken kadarıyla yer alıyor. Cidden, dikkat et, CSI, Hukuk ve Düzen.

Moto G6 5.7 inçlik bir ekrana sahipken, G7 6.2 inçlik bir ekranı benzer büyüklükte bir gövdeye sıkıştırabilir. Bir dewdrop çentik, ekranı iPhone XR'DEKİLERDEN daha ince olan kenarlara yaklaştırmaya yardımcı olur. Ekranın güzel kontrastı var ve çoğu durumda iyi görünüyor. Kesinlikle orta kademe veya premium telefonlarda bulunan ekranları beğenmeyeceksiniz.

Ekrandaki köşeler, Moto G6'daki küçük olanlardan çok daha belirgindir. Ve çoğu uygulama onlara uyum sağlarken, bazen PUBG oynadığım zaman olduğu gibi, oyun ekranın alt iki köşesini dolduracak, ancak üstte siyah bir çubuk olacak. Biraz garip ve eğer böyle şeylere duyarlıysanız sizi delirtebilir.

Parmak izi okuyucusu ekranın altından arkaya taşındı. Konumu bulmak ve kullanmak kolaydır. Parmak izi okuyucusundaki küçük Motorola logosu sevimli.

Kenara telefonun alt ön Motorola adından, Moto G7 çekici bir tasarıma sahiptir. Hem bir kulaklık jakı hem de bir USB-C portu vardır. Altta, akşam yemeği yaparken mutfakta bazı Louis Prima'yı oynayan tek bir hoparlör var, ama genellikle teneke geliyordu. Ve Moto G7, toz ve su direnci için IP54 olarak derecelendirilmiştir. Suya batıramazsın, ama biraz spritz iyi olmalı.

Çift arka kameralar, 4k video ve 300 dolarlık bir telefonda yavaş hareket
Çift arka kameralar var (12 megapiksel ana kamera ve 5 megapiksel derinlik kamerası). Pixel 3, iPhone XS ve hatta daha mütevazı oneplus 6t ile rekabet etmeyecekler. ancak Moto G7 sağlam bir C-kamera deneyimi sunuyor-ve bu bir vuruş değil. Kameralar, özellikle 4k video, portre modu fotoğrafları ve yavaş hareketli video çekebildikleri için 300 $ için etkileyici. G7'nin genel fotoğrafları iyi görüntü kalitesine sahiptir. Ancak Motorola, Samsung'un daha parlak fotoğrafların daha iyi olduğu inancını takip ediyor gibi görünüyor. Bu da paralel kör kamera testi Marques Brownlee, Aralık ayında insanların ezici bir şekilde daha parlak fotoğrafları en iyi fotoğraflar olarak seçtikleri yerde yaptı.

HDR modu, çoğu durumda fotoğrafları kesinlikle geliştirdi. Ancak canlı görüntü, kullanımda sinir bozucu olabilir, çünkü fotoğrafın neredeyse her zaman daha iyi görünen son HDR resmi gibi görünmeyen düşük kaliteli bir önizlemesini gösterir. Sen Moto kamera mojo size deklanşör her bastığınızda inanç bir sürü koymak zorunda. Burada işlem suçlu olabilir gibi görünüyor.