Piyasaya sürüldüğünden beri milyonlarca kullanıcıya ulaşan Human: Fall Flat oyununu mobil telefonlara bekleyenlere müjdeli haber geldi.

 

Oyun ile birlikte hayatımıza giren Bob karakterinin zihinlere çabuk yer etmesi, Human: Fall Flat'i daha da popüler hale getirdi. No Break Games tarafından geliştirilen ve ilk olarak 2016 yılında PC için piyasaya sürülen popüler oyun Human: Fall Flat, artık mobil cihazlara da geliyor.

Bulmaca ve zeka oyunu olarak çeşitli hareketlerle engelleri çözüp bulunduğu yerden çıkmaya çalışan Bob karakteri, animasyon olarak görünüyor. Oyunu basit bulanlar için, geliştiricilerin bunu bilinçli bir şekilde yaptığı biliniyor.

Gereksiz ayrıntılara yer vermeyen oyun, mobile de geliyor. İlk olarak 2016’da PC için yayınlandıktan sonra 2017’de konsollar için de piyasaya sürülen Human: Fall Flat, 5 milyon satış hedefine ulaşmıştı.

Yayıncı 505 Games, oyunun mobil versiyonunun tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceğini henüz açıklamadı. Daha önce Terraria’nın mobil sürümü üzerinde çalışmış olan geliştirici Codeglue, şimdilerde Human: Fall Flat’ın mobil versiyonu için çalışmalarına devam ediyor.