İyi Lenovo'nun Yoga C930 modeli, 360 derecelik menteşelerini ikisinde bir hoparlör sistemi olarak çalışmaya koyuyor.

Ürünle birlikte verilen aktif kalem, C930'un gövdesinde gizli bir şekilde yerleştirilmiş ve şarj edilmiştir ve web kamerası kullanılmadığında onu engellemek için fiziksel bir kaydırıcıya sahiptir. Performans ve batarya ömrü sınıfı için mükemmel.

Kötü Dahil edilen kalem, genişletilmiş kullanım için biraz küçüktür ve ayrı grafikler için seçenek yoktur, ancak fiyatına itiraz etmediğiniz sürece gerçek anlaşma kesicileri yoktur.

The Bottom Line Mükemmel performans ve şık ve işlevsel tasarım, Lenovo Yoga C930'u mevcut en iyi ikisi bir arada dizüstü bilgisayarlardan biri yapar.

Editörün 'notu, 12 Aralık: Lenovo Yoga C930, Editörün Seçimi Ödülü'nü aldı. 11 Aralık'ta yayınlanan orijinal inceleme izliyor.

Ağustos ayında Lenovo, Chromebook ve normal kapaklı bir dizüstü bilgisayar da dahil olmak üzere her türlü premium model için dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarlarla eş anlamlı hale gelen Yoga adını kullanacağını duyurdu. Bununla birlikte, Yoga C930 aslında ikisi bir arada bir dizüstü bilgisayar ve genel olarak harika Yoga 920'nin takibi. İlginç, ancak daha az harika olan çift ekranlı Yoga Kitabı C930 ile karıştırılmaması gerekir.

2014'ten beri geçen en iyi Yoga modellerinin en önemli tasarım ürünü, üstü açılabilir dizüstü bilgisayarın kalınlığını azaltmaya yardımcı olan saat kordonu tarzı 360 derecelik menteşeydi. Bu menteşe, hafifçe inceltilmiş bir gövdeden çok daha kullanışlı olan 360 derecelik bir ses çubuğu menteşesi ile değiştirildi (ve yine de havalı görünüyor). Kullanılabilirliği artıran ve performansının boyutu için etkileyici kaldığı birkaç başka ekstra var. Belki de şu an için en iyi ultra ikisi bir arada ürün. Ama ucuz değil.

C930 şu anda yaklaşık 1.149 dolar, İngiltere’de 1.199 £ ve doğrudan Lenovo’dan Avustralya’da 2.399 Avustralya Doları civarında başlıyor. 1.400 $ 'lık sistemim Best Buy'da mevcut ve ucuz olmasa da, ince, çekici tasarım ve premium özellikler için ekstra ödeme yapıyorsunuz. Bileşenleri göründüğünden daha fazla önemsiyorsanız, Yoga 730 veya daha fazla bağlantı noktasına ve depolamaya ihtiyacınız varsa Dell'in Inspiron 14 5000 ikisi bir arada olarak daha ucuz seçenekler var. Ancak, fiyatı iyi iseniz, Yoga C930 tamamen buna değer.

 

Kullanmaya değer hoparlörleri olan, özellikle Yoga C930 kadar ince bir dizüstü bilgisayarla karşılaşmanız çok nadirdir. İkisi bir arada olan C930, bir dizüstü bilgisayardan tablet haline gelmesini mümkün kılan 360 derecelik bir menteşeye sahip. Forma daha fazla işlev ekleyen Lenovo, menteşeyi dönen bir ses çubuğuna dönüştürmek için Dolby ile birlikte çalıştı.

Menteşe hoparlörler, genel sesi arttırmak için klavyenin ön kenarındaki aşağıya doğru ateşleyen başka bir hoparlör seti ile eşleştirilmiştir. Bu aynı zamanda ekranı kullandığınız konumdan bağımsız olarak net ses elde ettiğiniz anlamına gelir. Ancak, onlara Dolby Atmos sihri uygulayana kadar biraz zayıf geliyorlar.

Önceden yüklenmiş bir Dolby Atmos uygulaması, dinlediğiniz müzik için (müzik, film, oyun, ses) sesinizi hızlı bir şekilde ayarlamanıza veya üç kişisel profil oluşturabilir veya Dinamik olarak ayarlayabilir ve yazılımın tahminde bulunmasına izin verebilirsiniz. Atmos’u açmak, bu ebattaki dizüstü bilgisayarların çoğunun eksikliğini arttırıyor. Büyük bas sesler için hala iyi kulaklık veya harici hoparlörler isteyeceksiniz, ancak genel olarak müzik dinlemek veya video izlemek için bu kurulum gerçekten iyi çalışıyor.

 

39 lenovo yoga c930

 

Park ile bir kalem
Lenovo, Yoga 920'ye aktif kalem desteği ekledi, ancak çoğu yapılandırmada bir kalem yoktu. Bir kalem aldıysanız, Lenovo, dizüstü bilgisayardaki tek USB-A bağlantı noktasına sığacak kadar tuhaf, hiç olmadığı kadar iyi bir tutucuyu içeriyordu ve istiflendiğinde kalem güç düğmesini engelleyecekti.

Yoga C930, şirketin üst düzey ThinkPad X1 Yoga'sı gibi, yalnızca aktif bir kalemle değil, vücudun arka sağ tarafında bir garajı da bulunuyor. Kalemin az veya hiç fark edilemeyen bir gecikme ile 4.096 basınç duyarlılığı noktası vardır. Garajında şarj olur ve her zaman eşleştirilir ve kullanıma hazırdır.