Google Ev Hub'ının boyutu küçük olabilir, ancak akıllı evinizi organize etmekten karmaşık bir tarifte yürümeye

, yemek pişirme çabalarınızın azalması durumunda sizi yiyeceğiniz bir yer bulmaya kadar birçok yönden şaşırtıcı derecede yararlıdır.

Küçük gadget büyük Google Asistanı tarafından güçlü hale getirildi ve Google Home Hub'ının asıl donanımının parladığı ve dijital Google Asistanının tüm ağır yükleri yaptığı yer arasındaki çizgi bulanık. Bir dereceye kadar, bu farklılaşma satın alma kararınız için önemli olmayabilir. Hub, orijinal Google Ana Sayfası gibi ses kontrollü bir akıllı hoparlörün işlevselliğini, resimlere bakmak, video izlemek, tariflere göz atmak, akıllı telefonunuzu kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir dokunmatik ekranla birleştiren, 149 dolarlık (£ 139, AU $ 219) akıllı ekrandır ev ve daha fazlası.

Eğer Google’ın hayranıysanız ve Google merkezli bir akıllı ev istiyorsanız veya sadece bir ekrana sahip bir akıllı konuşmacı fikrini seviyorsanız ve adım adım reçete rehberleri için birini denemek istiyorsanız, Google Ana Sayfa Hub. Kusursuz dokunuş kontrolleri ve sezgisel ses komutları ailenizin teknik fobik üyelerinin buna alışmasına bile yardımcı olacaktır.

Biraz daha fazla harcama yapabiliyorsanız ve Google’ın yanı sıra üçüncü taraf akıllı ekranları da göz önünde bulundurmaya istekliysanız, donanım ve yazılım arasındaki fark çok daha önemli hale gelir. Hem Lenovo hem de JBL, Google Asistan'ın yerleşik olduğu ve Ana Hub'la aynı özelliklerin çoğunda akıllı ekranlara sahiptir. Hala Google Assistant’ın dokunmatik ekranını Amazon’un kullanımına tercih ediyorum, ancak Amazon’un asistanı Alexa’nı yatırdıysanız, yeni 230 $ (220 £, 349 $) Amazon Echo Show’u oldukça iyi. Değilse, büyük bir ekran ve en şık tasarım istiyorsanız, 250 $ Lenovo Akıllı Ekran ile gidin. Mükemmel ses kalitesi için $ 200 JBL Link View ile gidin. (Hiçbiri İngiltere veya Avustralya'da henüz mevcut değildir.)

Google Home Hub, şu ana kadar kamerasız, sadece bazıları için olumsuz olabilecek tek büyük akıllı ekran, ancak mahremiyete sahip kişilerin yokluğunu takdir edecek. Aksi takdirde, diğer akıllı ekranlarla aynı özellikleri daha ucuza sunar; bu da Google Home Hub'ı sevimli, kullanışlı bir gadget’a uygun bir değere getirir.

 

Küçük paketlerde iyi şeyler
Google Ev Hub'ı çok küçük. Görünüşe göre Google, Google Home Mini'ye 7 inçlik ince bir tablet sıkıştı. Çok basit - bir ekran ve kumaş kaplı bir stand.

7 inçlik ekranı çevreleyen bir çerçevede öne bakan iki mikrofonu vardır. Mikrofonlar arasındaki orta nokta kamera değil bir ortam ışığı sensörüdür. Giriş Hub'ının arkasında mikrofonu ve ses seviyesini kontrol etmek için düğmeleri susturan bir anahtar bulacaksınız. Home Hub ile başka bir şey yapmak istiyorsanız, dokunmatik ekranını kullanmanız veya bir ses komutu vermeniz gerekir.

 

google home hub 2160

 

Kumaş için dört renkten birini seçebilirsiniz - tebeşir, kömür, su ve kum. Tebeşir modelini test ettik, ancak dört rengin tümü aynıydı ve hepsi 149 dolar. Google Home Hub'ı Pazartesi gününden itibaren Best Buy, Walmart, Target ve diğer elektronik perakendecilerin yanı sıra Google Mağazası üzerinden çevrimiçi olarak satın alabilirsiniz. (İngiltere ve Avustralya için buraya bakınız.)

Google, altı aylık bir YouTube Premium deneme sürümünü bir Ev Hub'ı satın alarak paketler. Hizmet, deneme sona erdikten sonra ayda 12 $ (12 £, 15 $ AU) tutar ve YouTube'un müzik kitaplığını reklamsız dinlemenizi sağlar.