Gerçekten kablosuz kulaklığın kralı küçük donanımlarla taçlandırılmıştır.

 

İyi İkinci nesil AirPod'lar, her zaman açık ses tanıma ve kablosuz şarj çantası seçeneği de dahil olmak üzere orijinaline birkaç küçük, ancak önemli gelişmeler ekler. İçeride ve dışarıda arama yapmak için birinci sınıf kulaklıklar. Apple'ın yeni H1 yongası ayrıca tüm Apple cihazlarınızla daha hızlı bağlantıya, sağlam kablosuz bağlantıya ve bir saat daha konuşma süresine izin verir.

Bad No tasarımı, daha fazla kulak takmalarına yardım etmek için değişir; sesleri düzelmedi ve açık tasarımları çok fazla ortam gürültüsünün sızmasına izin veriyor.

Apple, son zamanlarda bunu çok yapıyor gibi görünüyor: Zaten mükemmel, çok başarılı bir ürün almak için (Amazon'da 1000 $) iPhone veya - bu durumda, AirPods (Amazon'da 147 $) - ve dış değişiklikler ancak iç kısımlarını güncellemek, cihazı iyileştirmek ancak temelde değiştirmemek.

Bu gibi artımlı yükseltmeler biraz sıkıcı olma eğilimindedir. Zaten yüzeyde, yeni AirPod'lar heyecan verici değil. Bununla birlikte, Bluetooth 5.0'ı destekleyen yeni bir H1 yongası, gelişmiş ses senkronizasyonu ve her zaman açık olan Siri de dahil olmak üzere içerideki güncellenmiş bileşenler sayesinde, çoğu insanın takdir edeceği küçük şekillerde kesinlikle daha iyiler.

Temel model 159 ABD doları (159 ABD Doları, 249 ABD Doları) olarak kalmıştır. Herhangi bir Qi uyumlu şarj matı için ücretlendirilen uzun zamandır beklenen kablosuz şarj durumunu elde etmek için toplam 40 veya 199 ABD Doları (199 £, 319 ABD Doları) tutarında ekstra ödeme yapmanız gerekir. Bu arada, orijinal AirPod'lar sahipleri kablosuz şarj çantasını 79 dolara (79 dolara, 129 dolara) değil. Eğlenceli gerçek: Bağımsız kablosuz şarj çantası, USB / Yıldırım kablosu içermez, ancak 2019 AirPod'lar - normal ve kablosuz kılıflı - içerir.

İki durumu birbirinden ayırmanın tek yolu, kablosuz olanın dışına küçük bir LED'in eklenmesi ve eşleştirme düğmesinin yerleştirilmesidir. Ek olarak, kasanın kapağındaki metal menteşe bir mat gümüş (krom yerine) biter ve iFixit tarafından yırtılmaya göre görünüşte güçlendirilir, bu nedenle daha dayanıklı olmalıdır.

Bu küçük LED kasanın şarj olduğunu bilmenizi sağlar. Bununla birlikte, durum birkaç saniye boyunca bir şarj matına temas ettikten sonra kapanır.

Yeni çip, yeni özellikler
Yeni AirPod'ların kendisi, şimdi iki yıldan daha eski olan orijinallerle aynı görünüyor. Bazı raporlar, eski iPod Nano ya da mevcut iPhone XR gibi sürüm 2'nin siyah ve muhtemelen başka renklerde olacağını iddia ediyordu. Ayrıca - ve daha da önemlisi - yeni tomurcuklar, AirPods 2'nin insanların kulaklarında daha güvenli kalmasına yardımcı olan ince bir tutuşa sahip yeni bir yumuşak dokunuşlu kaplamaya sahip olabilir (MySmartPrice ve Ekonomik Günlük Haberler'den yayınlara bakınız). Bu tasarım güncellemelerinin hiçbirini almadık, ancak Apple'ın bir sonraki iPhone'larının piyasaya sürülmesiyle bu sonbaharda yeni renkler eklemesi mümkün.

Dediğim gibi, büyük değişim, şirketin "devrimci bir ses deneyimi ve gelişmiş senkronizasyon oluşturmak için özel ses mimarisi sunuyor" dediği yeni H1 yongasının eklenmesiyle içeride.

09 airpods 2nd generation

Testlerimde zippy duyarlılığıyla oldukça iyi çalıştı ve şimdi çok fazla kullanmazsanız Siri'yi daha sık kullanmanıza yardımcı olabilir. Siri'yi etkinleştirmek için hala bir tomurcuğa iki kez dokunarak programlayabilirsiniz, ancak çoğu kişi ileri ve geri parçaları atlamak için hareketi programlayacaktır (ileri atlamak için sağ tomurcuğu ve geri atlamak için sol - veya tam tersi).

AirPod'lerde ses kontrolü yokken, şimdi Siri'ye sesi kısmasını veya artırmasını söyleyebilirsiniz. Ayrıca ileri veya geri bir parça atlamasını da söyleyebilirsiniz, ancak Spotify ile değil, yalnızca Apple Music'te çalışır (diğer müzik servislerini kullanırken, parçaları atlamak için iki kez dokunmanız gerekir).

Apple, H1'in sahip olduğunuz tüm Apple cihazları arasında iki kat daha hızlı bağlantı sürelerine izin verdiğini vaat ediyor ve bağlantılarımı zamanlamadıysam daha hızlı görünüyorlardı.

Bir iPhone X'i (Amazon'da $ 655), Apple Watch Serisi 3'ü (Walmart'taki 429 $), iPad'i (Walmart'ta 280 $) (2018) ve Apple'ın en yeni işletim sistemi güncellemelerine sahip yeni Mac Mini'yi güncelledikten sonra, yeni AirPod'ları hepsine bağladım. Sorunsuz İCloud'da Apple cihazlarınız arasında oturum açtıysanız, her cihazdaki Bluetooth bağlantı menüsünde otomatik olarak listelenir ve en son eşleştirdiğiniz cihazla eşleşmeye çalışır (şarj çantasından çıkardığınızda) . Bir Apple Watch takıyorsanız (Amazon'da $ 385) ve üzerinde ses çalıyorsanız, AirPod'larınız iPhone'unuzdan Watch'ınıza otomatik olarak geçer ve tam tersi olur. Yukarıda belirtilen cihazların yanı sıra Apple TV (Walmart'ta $ 179) ile AIrPod'ları manuel olarak değiştirmiş olacaksınız.

Aynı pil, geliştirilmiş konuşma süresi
Teardowns'a göre, yeni AirPod'ların içindeki batarya, orijinallerde bulunan ile aynı kapasiteye sahip. Ve müzik dinlemek için pil ömrü 5 saatte aynı kalırken, Apple, birinci nesil AirPod'lara kıyasla yüzde 50 daha fazla konuşma süresi - 1 saat daha - alacağınızı söylüyor (hala onaylama sürecindeyiz) bu). Bu durumda 15 dakikalık bir şarj, 3 saat dinleme süresi ve 2 saat konuşma süresi sağlar; bu, pil ömrü ile ilgili endişelerin azaltılmasına yardımcı olur.

AirPod'ları düzenli olarak kullanırsanız ve pilleri değiştiremezseniz, pil ömrünün zaman içinde azalacağına dikkat edin. Bu, tüm bu gerçek kablosuz kulaklıklar için geçerlidir.

Ses kalitesi
Apple, ses kalitesi konusunda müzik dinlemek için daha iyi olduğu konusunda herhangi bir iddiada bulunmadı. Aslında söyleyebileceğim kadarıyla aynı. Yeni AirPod'larda sesin daha ileri ve biraz daha yüksek sesle bir dokunuş gibi göründüğünü düşündüğüm zamanlar oldu. Fakat kesin olarak söylemesi zor, çünkü AirPod'lar gürültü yalıtımlı kulaklıklara kıyasla açık bir tasarıma ve daha gevşek bir donanıma sahip. Onları kulaklarınıza koyduğunuzda, her seferinde aynı pozisyonda oturmazlar - ve herkes onları biraz farklı şekilde giyer. Hafif açı değişiklikleri sesi değiştirebilir, bu nedenle kesin karşılaştırmalar yapmak zordur.